Veho yrityksenä

Veho yrityksenä

Veho liikuttaa kestävästi

Liikkuminen jättää aina jäljen: jäljen ympäristöön, jäljen tunteisiin ja muistoihin.

Kestävä ja vastuullinen toiminta punnitaan teoissa. Asiakkaiden tyytyväisyys, henkilöstön hyvinvointi ja mahdollisimman vähäinen kuorma ympäristölle – näitä mittaamme jatkuvasti. Tulevaisuudessa vastuullisuuden vaatimukset liikenteelle vain vahvistuvat: yhteiskunta ja kuluttajat odottavat meiltä entistä enemmän. Tällä matkalla emme ole koskaan perillä, vaan sitoutuneita jatkuvaan parantamiseen.

Autoilu ja autot herättävät tunteita, liikuttavat. Mekin elämme täysillä mukana, sitoutuneina ja innostuneina, hyvällä fiiliksellä. Olemme asiakasta lähellä: liikkeitämme löytyy ympäri Suomea ja asiointi digitaalisissa kanavissa on helppoa. Paras palaute on pitkä asiakassuhde. Moni kuluttaja ja yritys on asioinut Veholla kymmeniä vuosia. Kaikki toimintamme tähtää ylivertaiseen asiakaskokemukseen niin liikkeissämme kuin kaikissa muissakin kohtaamisissa.

Asiakkaat tavallisista kuluttajista suuriin yrityksiin vaativat meiltä paljon - ja niin pitääkin. Haluamme ylittää nämä odotukset ja ennakoida: kantaa vastuuta jo ennen mahdollisen ongelman tai huoltotarpeen ilmenemistä.

Maailma muuttuu ja auton tai hyötyajoneuvon omistaminen ei ole enää kaikkien valinta. Veholta löytyvät myös huomisen ratkaisut liikuttaa kestävästi. Me haluamme jättää jäljen, joka kantaa tätä päivää kauemmas.

Veho on ollut osa suomalaisten arkea jo lähes 80 vuotta, vuodesta 1939 lähtien. Jatkamme uteliaina ja uudistushaluisina matkaamme kohti tulevia vuosikymmeniä. Yrityksen nimi on latinaa ja tarkoittaa "minä kuljetan". Ehkä sen voisi ainakin ajatuksissaan kääntää myös: Veho - liikuttaa kestävästi.

VEHO vuosikertomus (fi) 2019

VEHO vuosikertomus (sve) 2019

VEHO vuosikertomus (eng) 2019