Määrittelee standardin uudelleen. Mercedes-Benz Actros jakeluliikenteessä.

Kuorma-auto, joka jo nyt pystyy siihen, mistä muut vasta puhuvat. Uusi Actros täyttää raskaan jakeluliikenteen jatkuvasti kasvavat vaatimukset paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Suuremmalla teholla. Ainutlaatuisella mukavuudella. Ja esikuvallisella luotettavuudella.

Olemme varustaneet sen suuntaa näyttävillä teknisillä innovaatioilla, jotka vähentävät huomattavasti polttonesteen kulutusta, parantavat auton käyttöastetta ja turvallisuutta edelleen ja tukevat kuljettajaa entistäkin paremmin hänen työtehtävissään raskaassa jakeluliikenteessä. Ainutlaatuinen tulevaisuuteen suuntautunut liitettävyys ja älykkäiden ajoavustinjärjestelmien harmoninen yhteistoiminta ovat muita uutta Actrosia määrittäviä ominaisuuksia – ja ne luovat perustan sille, että voimme tarjota käytännöllisesti katsoen kaikkiin raskaan jakeluliikenteen tehtäviin konfiguraatioltaan erinomaisen, huipputehokkaan auton.

Edut pähkinänkuoressa

  • Parempi ajo-, työ- ja käyttömukavuus uudelleen muotoillun Multimedia-kojetaulun, Touch Control Button -painikkeilla varustetun monitoimiohjauspyörän, pääpeiliä korvaavan kamerajärjestelmän ja sähkötoimisen seisontajarrun ansiosta
  • Tiettyihin Actros-malleihin saatava Active Drive Assist keventää kuljettajan työtä ja lisää turvallisuutta.
  • Erilaisten alustan ja päällirakennetoimintojen yksinkertainen käsittely ja käyttö toisionäytöltä (kosketusnäyttö)
  • Mercedes-Benz Truck -navigointi ja liikennemerkkiavustin, dynaaminen reitinohjaus ja Live Traffic Information
  • Uusi avain, keskuslukituksen mukavuustoiminnot
  • Suuri valikoima istuimia, joita voi säätää usealla tavalla ja jotka ylläpitävät kuljettajan kuntoa
  • Active Drive Assist merkitsee parempaa ajomukavuutta ja suurta tehokkuutta

Actros työpaikkana. Mukavuus ja työ täydellisessä harmoniassa.

Mukavuus on enemmän kuin vain ylellisyyttä. Se on meidän vastauksemme raskaan jakeluliikenteen kasvaneisiin vaatimuksiin, luomme siten miellyttävät työ- ja ajo-olosuhteet.

Moderni, ergonominen, käytännöllinen, motivoiva ja myös tehokkuutta parantava. Olipa kyseessä kuljettaja tai yritys – olemme varmoja: työpaikka uudessa Actrosissa saa sinut ihastumaan. Actros tarjoaa kuljettajalle parhaat mahdolliset työ- ja ajoedellytykset. Älykkään keskus- ja logistiikkaprosessien verkotuksen ansiosta auto vielä lisää tehokkuutta. 

Säästää joka suhteessa

Uusi Actros merkitsee luotettavaa, polttonestettä säästävää autotekniikkaa, pienempiä kustannuksia ja suurempia tuottoja. Lyhyesti sanoen: lisää tehokkuutta. Alhainen polttonesteen kulutus vaikuttaa ratkaisevasti taloudellisuuteen. Ominaisuus, jonka Actros on osoittanut päivittäisessä käytössä.

Uuden Actrosin myötä tien päälle tulee kuorma-auto, joka säästää vielä jopa 5 % lisää. Esimerkiksi edelleen optimoidun voimansiirtolinjan, ulkopeilin varakameran MirrorCam käytön sekä edelleen kehitetyn Predictive Powertrain Control -järjestelmän ansiosta, joka voi nyt myös maanteillä vaikuttaa alhaisempaan polttonesteen kulutukseen.

MirrorCam-peilikamerat

Ennakoiva vakionopeudensäädin Predictive Powertrain Control (PPC)

Multimedia Cockpit

Active Brake Assist 5 -hätäjarruavustin

Active Drive Assist

Ladattavat materiaalit