Mercedes-Benz Actros

Mercedes-Benz Actros on kuorma-auto, joka jo nyt pystyy siihen, mistä muut vasta puhuvat. Actros kuorma-auto ja sen lukuisat turvallisuutta ja tehokkuutta lisäävät avustinjärjestelmät nostavat raskaan liikenteen täysin uudelle tasolle.

Kokonaisuus on saumaton, kun mukaan liitetään innovatiiviset kalustonhallintajärjestelmät Mercedes-Benz Uptime ja FleetBoard sekä Mercedes-Benz Huolenpitosopimus.

Mercedes-Benz Actros. Määrittelee standardin uudelleen

Actros täyttää kaukoliikenteen ja raskaan jakeluliikenteen jatkuvasti kasvavat vaatimukset paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Suuremmalla tehokkuudella, ainutlaatuisella mukavuudella sekä esikuvallisella luotettavuudella.

Actrosin merkittävimmät ominaisuudet

  • MirrorCam-peilikamerat tarjoavat perinteistä peiliratkaisua laajemman kuvakulman. Ne parantavat näkyvyyttä ja lisäävät turvallisuutta siirtelyssä, käännöksissä ja kaistanvaihdoissa.
  • Predictive Powertrain Control (PPC) on maaston mukaan säätyvä vakionopeussäädin, joka säästää polttoainetta sekä auttaa kuljettajaa keskittymään tärkeimpään, eli ajamiseen. Nyt järjestelmä on moottoriteiden lisäksi käytettävissä myös maanteillä.
  • Multimedia Cockpit on Mercedes-Benzin ohjaamoratkaisu, joka tekee ajamisesta nautinnon.
  • Active Brake Assist 5 -hätäjarrutusjärjestelmä tukee kuljettajaa järjestelmän rajoissa täysjarrutuksella tunnistaessaan paikallaan olevia ja liikkuvia kohteita sekä osa- tai täysjarrutuksella tunnistaessaan liikkuvia jalankulkijoita. Näin se voi vähentää onnettomuuksia tai estää ne jopa kokonaan.
  • Active Drive Assist (ADA) on uusi ajonavustinjärjestelmä, joka lisää ajon mukavuutta ja turvallisuutta ja vähentää kuljettajan kuormitusta ja peräänajo-onnettomuuksien riskiä.

MirrorCam-peilikamerat

Ennakoiva vakionopeudensäädin Predictive Powertrain Control (PPC)

Multimedia Cockpit

Active Brake Assist 5 -hätäjarruavustin

Active Drive Assist

Ladattavat materiaalit