Kaikki puhuvat. Yksi tekee. Uusi Actros.

Kuorma-auto, joka jo nyt pystyy siihen, mistä muut vasta puhuvat. Uusi Actros ja sen lukuisat turvallisuutta ja tehokkuutta lisäävät avustinjärjestelmät nostavat raskaan liikenteen täysin uudelle tasolle.

Kokonaisuus on saumaton, kun mukaan liitetään innovatiiviset kalustonhallintajärjestelmät Mercedes-Benz Uptime ja FleetBoard sekä Mercedes-Benz Huolenpitosopimus.

Uusi Actros. Määrittelee standardin uudelleen

Kuorma-auto, joka jo nyt pystyy siihen, mistä muut vasta puhuvat. Uusi Actros täyttää kaukoliikenteen ja raskaan jakeluliikenteen jatkuvasti kasvavat vaatimukset paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Suuremmalla tehokkuudella. Ainutlaatuisella mukavuudella. Ja esikuvallisella luotettavuudella.

Uuden Actrosin merkittävimmät innovaatiot

  • MirrorCam-peilikamerat tarjoavat perinteistä peiliratkaisua laajemman kuvakulman. Ne parantavat näkyvyyttä ja lisäävät turvallisuutta siirtelyssä, käännöksissä ja kaistanvaihdoissa.
  • Predictive Powertrain Control (PPC) on maaston mukaan säätyvä vakionopeussäädin, joka säästää polttoainetta sekä auttaa kuljettajaa keskittymään tärkeimpään, eli ajamiseen. Nyt järjestelmä on moottoriteiden lisäksi käytettävissä myös maanteillä.
  • Multimedia Cockpit on Mercedes-Benzin ohjaamoratkaisu, joka tekee ajamisesta nautinnon.
  • Active Brake Assist 5 -hätäjarrutusjärjestelmä tukee kuljettajaa järjestelmän rajoissa täysjarrutuksella tunnistaessaan paikallaan olevia ja liikkuvia kohteita sekä osa- tai täysjarrutuksella tunnistaessaan liikkuvia jalankulkijoita. Näin se voi vähentää onnettomuuksia tai estää ne jopa kokonaan.
  • Active Drive Assist (ADA) on uusi ajonavustinjärjestelmä, joka lisää ajon mukavuutta ja turvallisuutta ja vähentää kuljettajan kuormitusta ja peräänajo-onnettomuuksien riskiä.

MirrorCam-peilikamerat

Ennakoiva vakionopeudensäädin Predictive Powertrain Control (PPC)

Multimedia Cockpit

Active Brake Assist 5 -hätäjarruavustin

Active Drive Assist

Ladattavat materiaalit