Mercedes-Benz Sprinter

Sprinter. Sinulle tehty. 

Mercedes-Benz Sprinter on nimennyt kokonaisen ajoneuvoluokan. Sprinter on synonyymi 3,5-tonnisille pakettiautoille ympäri maailman. Luotettavuuden, taloudellisuuden, turvallisuuden ja monipuolisuuden vuoksi se on edustettuna monessa eri segmentissä ja käyttötarkoituksessa. Olipa kyse ambulanssista, umpi- tai avolavapakettiautosta, kevyestä kuorma-autosta, linja-autosta tai invataksista on vastaus tarpeeseesi aina Sprinter.

Yli 1 700 erilaista mallivariaatiota.
Koskaan aiemmin pakettiauto ei ole ollut niin monipuolisesti räätälöitävä kuin Sprinter. Vetotavasta alkaen voit valita kaiken oman tarpeesi mukaan. Koon, varustelun, ohjaamon mukavuusvarusteet, kaiken. Kaikkiaan saatavana on yli 1700 eri mallivariaatiota. Sprinter on saatavana myös etuvetoisena ja 9G-TRONIC-automaattivaihteistolla.

MBUX-multimediajärjestelmä.
Mercedes-Benzin uusi MBUX-mediajärjestelmä löytyy nyt ensimmäistä kertaa myös pakettiautosta. Se toimii kosketusnäytön ja ratin monitoiminäppäinten avulla ja yhdistää kuljettajan tarvitsemiinsa digitaalisiin palveluihin helpommin kuin ikinä. MBUX-multimediajärjestelmä on vakiona Sprinterissä (pois lukien ONE-malli) ja valittavissa 7" tai 10,25" kosketusnäytöllä.

Vakiona Mercedes PRO.
Sprinterissä on vakiona uusi yhteyspalvelu- ja ajokalustopalvelukokonaisuus Mercedes PRO. Palvelu muodostaa yhteyden sinun, yrityksesi autojen ja ulkomaailman välille. Mercedes PRO:n avulla teet mm. digitaaliset ajopäiväkirjat, seuraat autojen sijaintia ja kommunikoit kuljettajien tai ajojärjestelijän kanssa reaaliajassa.

Uusi Sprinter

Uusi Sprinter. Saavu aina tyylikkäänä paikalle.