V-sarja

Uusi Mercedes-Benz V-sarja. Tilaa ylellisyydelle.

Mercedes-Benz V-sarjalla perheet voivat ottaa matkat rennommin, seikkailijat kokea jokaisen hetken intensiivisemmin ja kuljetettavat matkustajat saapua kohteeseen mukavammin ja tyylikkäämmin kuin koskaan.

V-sarjalla matkustat rennosti niin vapaa-ajalla perheen kanssa kuin työssäkin. V-sarja kasvaa tehtäviensä mukaan: sen kumpaankin takaistuinriviin voidaan yhdistää erillisistuimet tai kaksi- ja kolmipaikkaiset istuinpenkit mitä erilaisimpina yhdistelminä. Takatilaan on sijoitettu vakiona neljä miellyttävää erillisistuinta. Haluttaessa jo normaaliin auton pituuteen voidaan asentaa kaksi kolmipaikkaista istuinpenkkiä, mikä tekee V-sarjasta kahdeksanpaikkaisen. Käytännölliset yksityiskohdat, kuten istuinkiskojärjestelmä, jolla penkkejä ja istuimia voi siirtää pitkittäissuunnassa, tai sijoittaa vastakkain, täyttävät myös vaativimmat yksilölliset mukavuusvaatimukset.

V-sarjan muunneltava tilakonsepti, älykkäät avustin- ja turvallisuusjärjestelmät sekä erinomaisesti verkotetut multimediajärjestelmät ovat esimerkillisiä omassa segmentissään. Uuden moottorin, jonka teho on 176 kW (239 hv) sekä 9-vaihteisen 9G-TRONIC-automaattivaihteiston ansiosta jokainen matka on elämys.