Mercedes-Benz Vito

Mercedes-Benz Vito -pakettiauto. Ylittää riman ennätyskorkeudesta.

Vito pakettiauto on suunniteltu siten, että se voidaan helposti mukauttaa vastaamaan yrityksesi erityistarpeita. Tarvitsetpa kompaktin ja helposti käsiteltävän mallin kaupungin keskustaan, korkeakattoisen auton tai pitkän tavaratilan, Vito-mallistosta löytyy vaihtoehtoja erittäin monipuolisiin kuljetustehtäviin ja kuormaustilanteisiin.

Vito on luokkansa ensimmäinen pakettiauto, joka on saatavana kolmella eri vetotavalla: etu-, taka- ja nelivedolla. Ainutlaatuisuudet eivät jää tähän, sillä Vito ylittää uusilla ominaisuuksillaan riman ennätyskorkeudesta monen monta kertaa. Vitolla säästät joka päivä ja joka kilometri – se yltää huikeaan suoritukseen omassa kokoluokassaan kulutuksen ollessa pienimmillään vain 5,7 l / 100 km ja huoltovälikin on huikeat 40 000 km.

Vito näyttää mallia: innovatiivisten turvajärjestelmiensä avulla se parantaa paitsi sinun, matkustajiesi ja kuormasi turvallisuutta myös muiden tienkäyttäjien turvallisuutta. Tämä turvallisuus on siinä vakiovarusteena – innovatiivisten järjestelmien kuten sivutuuliavustimen ja Attention Assist -vireystila-avustimen sekä tuoreimman sukupolven adaptiivisen ESP®:n ansiosta. 

Vitossa on myös tehokas korroosiosuojaus ja täyssinkitty kori, jotka pitävät huolen siitä, että Vito voi vielä monen vuoden jälkeenkin toimia ansiokkaasti yrityksesi käyntikorttina. Voimakas ja dynaaminen ulkonäkö, täynnä ajonautintoa ja turvallisuutta jokapäiväiseen käyttöön - uusi Vito uhkuu laatua ja mahdollisuuksia.

Vito tila-auto. Monipuolinen ja muuntautumiskykyinen.

Vito on kehitetty olemaan aina käytettävissä, tehtävään kuin tehtävään. Niinpä se on erityisen monipuolinen, viihtyisä ja tuo tien päälle luotettavaa Mercedes-Benz laatua. Vito tila-auto on myös tyylikäs. Sen varusteet ja verhous tarjoavat korkeatasoista mukavuutta.

Vito tila-auto sisältää innovatiivisia turvavarusteita, jollaisia Mercedes-Benziltä on lupa odottaakin. Yhtenä mainittakoon törmäyksenestoavustin. Se valvoo jatkuvasti etäisyyttä edellä ajavaan autoon, varoittaa näkyvin ja kuuluvin varoituksin ennen mahdollista törmäystä, tehostaa vaaratilanteessa automaattisesti jarrutusvoimaa ja voi siten auttaa välttämään peräänajoja.

Vito