Mercedes-Benz Huolenpitosopimus

Mercedes-Benz Huolenpitosopimus

Mercedes-Benz Huolenpitosopimus kattaa kaikki huolto-ohjelman mukaiset huoltotoimenpiteet ja normaali kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Sopimus on kattava, mm. tuulilasin pyyhkijät, öljyn lisäykset ja polttimot vaihtoineen kuuluvat sopimukseen, samoin renkaiden kausivaihdot keväisin ja syksyisin. Kaikki työt tehdään ammattitaitoisilla Veho Hyötyajoneuvot -huoltoedustajilla, käyttäen aina alkuperäisiä varaosia.

Hinta määräytyy ajotehtävän, sopimuksen pituuden sekä ajokilometrien mukaan. Sopimusta voidaan myös räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja siihen voidaan sisällyttää esim. renkaat, päällirakenteet tai ajoneuvon katsastus. Jos ajosuoritteesi muuttuu, voidaan sopimusta joustavasti muuttaa myös kesken sopimuskauden.

Huolenpitosopimuksella varmistat siis itsellesi huolettomat kilometrit, koska voit ennakoida autosi ylläpitokulut sentilleen, ja varmistat myös autosi parhaan mahdollisen jälleenmyyntiarvon.

Valitsemalla Mercedes-Benz palautusopimuksen, maksujen ja auton kulujen mahdollisesta erotuksesta hyvitetään 75 % sopimuksen päätyttyä. Mikäli sopimuksen kulut ovat suuremmat kuin suorittamasi maksut, niin Mercedes-Benz kantaa riskin, sinun ei tarvitse maksaa lisää.