Veho Vehkala: Pohjoismaiden suurin hyötyajoneuvojen palvelukeskus avautuu pian Vantaan Vehkalaan

Tervetuloa Vehola Nightiin 26.11. Tapahtumassa Pertti ja Lauri juontamassa Yöradion viimeistä lähetystä, Black Friday -tarjouksia, ja mielenkiintoisia vieraita. Katso lisää täältä.

Vantaan Vehkala on nyt Vehola

Kehä III:n varteen on kohonnut Pohjoismaiden suurin ja parhaiten palveleva ammattilaisten palvelukeskus, Veho Vehkala eli Vehola. Täällä keskitymme puhtaasti Mercedes-Benz-hyötyajoneuvoihin. Uudet työtilat, kattavat palvelumme, loistava sijainti, modernit ja turvalliset työvälineet, sekä ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa sen, että asiointisi on helppoa ja nopeaa. Näin pidämme pyöräsi pyörimässä aina kun pitää.

Kaikki ammattilaisten palvelut ovat saatavilla yhden katon alta: myynti, huolto- ja korjaustoiminnot, jonka lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima käytettyjä hyötyajoneuvoja, vuokra-autot, katsastustoiminnot ja 24/7 hyötyajoneuvojen autopesula. Laadukas ravintolamme huolehtii silloin, kun nälkä yllättää sinut. 

Voit varata huollon Vehkalaan jo tänään: huollamme kuorma-autot Vehkalassa 15.11. lähtien ja pakettiautot 22.11. lähtien. 

Varaa aika kuorma-autohuoltoon soittamalla Veho Lommilan raskaan kaluston huoltoon:
Puh. huolto: 010 569 3550

Varaa aika pakettiautohuoltoon soittamalla Veho Lommilan kevyen kaluston huoltoon:
Puh. huolto: 010 569 8080

Toiminta käynnistyy täysin Veho Vehkalassa joulukuun alusta, 1.12. lähtien. Tervetuloa!

Kuljetus Arto Järvimäki Oy oli Veho Vehkalan ensimmäinen asiakas. Kuljetusyrittäjä Marko Järvimäki saapui maanantaina 15.11. Mercedes-Benz Actroksensa kanssa huoltoon ja auto otettiin juhallisin elein vastaan huollossa. 

Tiet vievät Vehkalaan.

Uusi toimipisteemme sijaitsee Vehkalassa Martinlaakson voimalaitosta vastapäätä, osoitteessa Vehkalantie 10, 01730 Vantaa. Ajaessa Kehä III länteen liittymä on Hämeenlinnanväylästä seuraava liittymä suuntaan Martinlaakso, Vantaankoski, Myllymäki. Oheisesta karttakuvasta näet miten uusi toimipisteemme sijoittuu kartalla.