Vehola Night 26.11. uudessa Veho Vehkalassa. Tervetuloa!

Veho Vehkala on Pohjoismaiden suurin hyötyajoneuvojen palvelukeskus. Meiltä saat myynti-, huolto- ja varaosapalveluiden lisäksi katsastus- ja pesupalvelut sekä vuokra-autot. Nyt haluamme juhlistaa uusia, upeita puitteitamme kanssasi järjestämällä ammattilaisten Vehola Night -tapahtuman perjantaina 26.11., klo 21-02. Voit myös kuunnella viimeistä lähetystä suoraan Radio Novalta klo 22 alkaen. 

Järjestämme tapahtuman kaikkia vastuullisuussuosituksia noudattaen. Huolehdimme turvaväleistä, saatavilla on käsidesiä ja henkilökunnallamme on maskit. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä asiakkaillemme.

Pertti ja Lauri Salovaara juontamassa livelähetystä Veholassa. 

Ainutlaatuisessa yötapahtumassa on luvassa hyvää ohjelmaa, makkaratarjoilua sekä Black Friday -tarjouksia niin kuorma- kuin pakettiautoillekin. Ilta huipentuu Radio Novan ja Mercedes-Benzin Yöradion syksyn viimeiseen ohjelmaan, joka lähetetään suorana paikan päältä Pertti ja Lauri Salovaaran luotsaamana. Paikalla myös mielenkiintoisia vieraita.

Tervetuloa tutustumaan uuden ajan palvelukeskukseen ja hyödyntämään tarjoukset. Jos olet töissä tien päällä, poikkea vaikka kahvitauolla.

Uusi Citan ensiesittelyssä!

Vehola Nightissa sinulla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä ensimmäistä kertaa yhtä aikaa tilava ja ketterä Citan, sillä se on ensiesittelyssään perjantaina 26.11. klo 21-02 Veho Vehkalassa. 

Voita 500 € Nokian Tyres -lahjakortti. Lahjakortti arvotaan kaikkien rengastarjouksen pyytäneiden kesken klo 0.00. Hyödynnä lahjakortti missä tahansa Veho-liikkeessä

Huom. Tarjoukset koskevat paikan päällä Vehola Nightissa (klo 21-02) tehtyjä varauksia/hankintoja. Hinnat alv. 0 %