Radio Novan ja Mercedes-Benzin Yöradio

Yö on meidän.

Yötyöläisten ja muiden yöihmisten suureen suosioon nousseen Yöradion kolmas kausi jatkaa tutulla linjalla. Tarjolla on niin viihdettä kuin asiaakin tie- ja kelitiedoista erilaisiin yötyöhön ja liikenteeseen liittyviin ajankohtaisiin teemoihin. Valvotaan yhdessä – yö on meidän!

Tänä syksynä ohjelma etsii ja kunnioittaa Yön Sankareita. Siis heitä, jotka pyörittävät pyöriä ja maailmaa silloin, kun muut nukkuvat. Yön Sankarit voivat olla yksittäisiä ihmisiä, yrityksiä tai järjestöjä tai vaikka erityisen huomion ansaitsevia vastuullisia tekoja. Kuuntelijat voivat tehdä omia ehdotuksiaan Radio Novan nettisivuilla 30.8. alkaen ja ehdotusten joukosta valitaan ja julkistetaan joka viikko Yön Sankari.

Yöradio lähetetään suorana joka arki-ilta. Juontajina toimivat tuttuun tapaan Pertti ja Lauri Salovaara ja navigaattorina Julius Sorjonen. Myös ohjelman kuuntelijat pääsevät ääneen lähetysten aikana.

  • Kuuntele Yöradiota Radio Novan taajuudella
    Ma-pe klo 22.00–02.00

Tavoitteena turvallisempi liikenne.

Yöradion yhteistyökumppanina ja mahdollistajana toimii Mercedes-Benzin maahantuoja Veho ja Mercedes-Benz kuorma-autot. Laadukkaan kaluston lisäksi turvallinen liikenne syntyy kuljettajien hyvinvoinnista. Siksi Yöradio on ammattilaisten seurana ja tukena silloin, kun muut nukkuvat.

- Yöliikenteen ja teillä liikkuvan tavaran määrä kasvaa jatkuvasti, samoin ajoneuvoyhdistelmien pituudet ja painot. Radio Novan Yöradiossa mukanaolo on yksi Vehon tavoista auttaa yöllä liikkuvia ammattiautoilijoita ja viranomaisia työssään, tehdä liikkumisesta turvallisempaa ja parantaa ammattikuljettajan työn arvostusta, Mercedes-Benz kuorma-autojen myyntijohtaja Jouni Kummala Veholta sanoo.

Liikenteessä turvallisuus on pääasia – kirjaimellisesti

Kuljettajien hyvinvointi on monen tekijän summa. Tärkein niistä on turvallisuus. Se on kirjaimellisesti pääasia, sillä kuljettaja tekee päätökset. Autojen apuvälineiden tehtävä on helpottaa ja ohjata valintoja kaikin keinoin oikeaan suuntaan.

Mercedes-Benz edustaa kuorma-autojen edistyksellisintä turvallisuutta. Se on esimerkiksi ensimmäinen, joka tarjoaa kuorma-autoihin aktiivisella jarrutustoiminnolla varustetun kääntymisavustimen. Uusi Active Sideguard Assist, joka korvaa aiemman Sideguard Assist -kääntymisavustimen, on varustettu lisätoiminnolla, joka voi parhaimmillaan pelastaa ihmishenkiä. Se varoittaa kuljettajaa auton oikealla puolella liikkuvista jalankulkijoista tai pyöräilijöistä. Mikäli kuljettaja ei reagoi varoituksiin, se estää tarpeen vaatiessa törmäyksen pysäyttämällä auton vielä 20 km/h nopeudessa.

Radio Novan ja Mercedes-Benzin Yöradiossa ovat mukana kolmannella kaudella yhteistyökumppaneina Defa, Dräger, Grano Diesel, Pohjola Vakuutus sekä RST-Steel.

Kuuntele Yöradion jaksot jälkikäteen podcasteina

Radio Novan ja Mercedes-Benzin Yöradion jaksot kuunneltavissa heti seuraavana päivänä koosteena RadioPlayssa. 

Tutustu myös