Radio Novan ja Mercedes-Benzin Yöradio

Ammattilaisten taajuudella.

Radion Novan ja Mercedes-Benzin Yöradio tarjoaa asiaa ja viihdettä kaikille yötyöläisille. Liikenneasioihin painottuvassa ohjelmassa käsitellään kiinnostavalla otteella turvallisuutta, jaksamista ja erilaisia ajankohtaisia aiheita.

Ohjelma lähetetään suorana joka arki-ilta 3.8.2020 alkaen. Juontajina toimivat tutut radioäänet Pertti ja Lauri Salovaara. Ääneen pääsevät myös liikenteen parhaat asiantuntijat eli kuuntelijat suoraan tien päältä.

Kuuntele Yöradiota

  • Ma-to klo 22.00–02.00
  • Pe klo 23.00–03.00

Tavoitteena turvallisempi liikenne

Yöradion yhteistyökumppanina ja mahdollistajana toimii Mercedes-Benzin maahantuoja Veho ja Mercedes-Benz kuorma-autot. Markkinoiden turvallisimman kaluston, esimerkiksi Vuoden kuorma-autoksi 2020 valitun uuden Actrosin, lisäksi turvallinen liikenne syntyy kuljettajien hyvinvoinnista. Siksi Yöradio on ammattilaisten seurana ja tukena silloin, kun muut nukkuvat.

”Toisen ihmisen kohtaaminen on Yöradiossakin tärkeää – se että tullaan saman asian äärelle ja opitaan toisiltamme niin liikenteestä kuin elämästäkin. On todella mielenkiintoista kuulla ja välittää illan kuulumisia rekan hytistä toiseen.”
Ohjelman juontaja Pertti Salovaara

Radio Novan ja Mercedes-Benzin Yöradiossa ovat mukana yhteistyökumppaneina Grano Diesel, Dräger, Falck, Örum, Nokian Renkaat ja Defa.