Radio Novan ja Mercedes-Benzin Yöradio

Ammattilaisten taajuudella.

Radion Novan ja Mercedes-Benzin Yöradio tarjoaa asiaa ja viihdettä kaikille yötyöläisille. Liikenneasioihin painottuvassa ohjelmassa käsitellään kiinnostavalla otteella turvallisuutta, jaksamista ja erilaisia ajankohtaisia aiheita.

Ohjelma lähetetään suorana joka arki-ilta 3.8.-27.11.2020. Juontajina toimivat tutut radioäänet Pertti ja Lauri Salovaara. Ääneen pääsevät myös liikenteen parhaat asiantuntijat eli kuuntelijat suoraan tien päältä.

Kuuntele Yöradiota

  • Ma-to klo 22.00–02.00
  • Pe klo 23.00–03.00

Tavoitteena turvallisempi liikenne

Yöradion yhteistyökumppanina ja mahdollistajana toimii Mercedes-Benzin maahantuoja Veho ja Mercedes-Benz kuorma-autot. Markkinoiden turvallisimman kaluston, esimerkiksi Vuoden kuorma-autoksi 2020 valitun uuden Actrosin, lisäksi turvallinen liikenne syntyy kuljettajien hyvinvoinnista. Siksi Yöradio on ammattilaisten seurana ja tukena silloin, kun muut nukkuvat.

”Toisen ihmisen kohtaaminen on Yöradiossakin tärkeää – se että tullaan saman asian äärelle ja opitaan toisiltamme niin liikenteestä kuin elämästäkin. On todella mielenkiintoista kuulla ja välittää illan kuulumisia rekan hytistä toiseen.”
Ohjelman juontaja Pertti Salovaara

”Yli 700 000 ihmistä tekee Suomessa säännöllistä yötyötä. Heistä iso osa liikkuu pyörien päällä. Kaupallisessa radiossa ei hetkeen ole ollut tälle porukalle suunnattua yöradiota, vaikka toiveita on tullut paljon. Vehon ja Mercedes-Benz kuorma-autojen kanssa löytyi nopeasti yhteinen sävel ja pääsimme tekemään viihdyttävää, valtakunnallista Yöradiota.”
Kanavapäällikkö Niina Jokiaho, Radio Nova

”Yöliikenteen ja teillä liikkuvan tavaran määrä kasvaa jatkuvasti, samoin ajoneuvoyhdistelmien pituudet ja painot. Radio Novan Yöradiossa mukanaolo on yksi Vehon tavoista auttaa yöllä liikkuvia ammattiautoilijoita ja viranomaisia työssään, tehdä liikkumisesta turvallisempaa ja parantaa ammattikuljettajan työn arvostusta.”
Myyntijohtaja Jouni Kummala, Veho, Mercedes-Benz kuorma-autot

”Turvallisuuden parantamiseksi tehdään jatkuvasti töitä teknologian kehittämisen parissa. Apuvälineet auttavat, mutta tärkein toimija turvallisuuden saralla on edelleen kuljettaja. Asenne, osaaminen ja jaksaminen ovat asioita, joihin ei ole olemassa automaattisia avustimia, vaan kuljettaja on kippari, jonka toiminta vaikuttaa kaikkeen.”
Toimitusjohtaja Juha Ruotsalainen, Veho

Kuuntele Yöradion jaksot jälkikäteen podcasteina

Radio Novan ja Mercedes-Benzin Yöradion jaksot kuunneltavissa heti seuraavana päivänä koosteena RadioPlayssa. 

Radio Novan ja Mercedes-Benzin Yöradiossa ovat mukana yhteistyökumppaneina Grano Diesel, Dräger, Falck, Örum, Nokian Renkaat ja Defa.