Vehotrucks Turva

Turvaa miljoonaan kilometriin saakka

Veholle asiakkaiden kaluston käyttöasteen maksimointi on tärkeää riippumatta siitä hankitaanko Mercedes-Benz kuorma-auto meiltä käytettynä vai uutena. Kun hankit käytettyyn Mercedes-Benz kuorma-autoosi ajoneuvon luovutuksen yhteydessä Vehotrucks Turva huolto- ja korjaussopimuksen, pidät kalleimmat ajoneuvon ylläpitokustannukset hallittavina ja varmistat autosi korkean käyttöasteen. Turva on voimassa 72 kk tai miljoonaan kilometriin saakka.

Sopimukseen piiriin kuuluu ajoneuvon moottorin sekä voimalinjan ylläpitokulut ja normaalit määräaikaishuollot. Mikäli autossa on Mercedes-Benz Uptime, on autosi reaaliaikaisessa seurannassa ympäri vuorokauden. Yllättävien ongelmien ilmaantuessa on etädiagnoosi mahdollista ja näin voidaan määritellä tehokkaasti ennakkoon mahdollinen huoltotarve sekä varaosat.

Huolloissa ja korjauksissa käytetään ainoastaan alkuperäisiä Mercedes-Benz varaosia. Yhdessä sertifioitujen Mercedes-Benz mekaanikkojen kanssa tämä takaa markkinoiden parhaan ylläpidon ajoneuvollesi. Käytössäsi on koko Veho hyötyajoneuvojen huoltoverkosto.

Lisäetuna sopimuksen kohteena olevalle ajoneuvolle tarjoamme -20% alennusta tuntihinnasta niille töille, jotka eivät kuulu Vehotrucks Turva- sopimuksen piiriin. 

Miksi valita ajoneuvoosi Vehotrucks Turva?

Hallitse kuorma-autosi kulut

Kattaa huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot 

Kattaa laajasti voimalinjan tekniset korjaukset

Käytämme aina alkuperäisiä Mercedes-Benz varaosia

Käytössäsi on koko Vehon hyötyajoneuvoverkosto

-20 % tuntihinnasta töille, jotka ei kuulu sopimukseen