Vuokraa Mercedes-Benz pikkubussi

Vuokraa pikkubussi

CharterWay Rentin Sprinter -linja-auto on erinomainen valinta 16–20 henkilön kuljetuksiin. Avestark korivalmistajan Mercedes-Benz Sprinter -linja-automme ovat saatavina 16-, 19-paikkaisina. Modernien pikkubussien varusteluun kuuluvat ilmastointi sekä stereojärjestelmä. Kaikissa autoissa olemme panostaneet erityisesti pintamateriaaleihin, jotka ovat helposti hoidettavissa ja puhdistettavissa, kuitenkaan laadusta tai tyylistä tinkimättä. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja huomaat, että CharterWayn laadukkaat automme ovat VIP-tason tuotteita.

Pikkubussin kuljettamiseen vaaditaan linja-autonkuljettajan D1-ajokortti (16-paikkainen) tai D-ajokortti (19 -paikkainen). Löydät Sprinter -linja-autot varauskalenteristamme koodeilla TS3 ja TS4.

Avaimet käteen palvelumme ansiosta huolehdit vain polttoaineiden lisäämisestä. Hintamme kattavat vakuutukset, verot, tarvittavat maastavientiluvat, 24h Service ja renkaat normikulumisella sekä renkaiden kausivaihdot. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja räätälöidään juuri tarpeisiisi oleva ajoneuvo päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai jopa vuodeksi käyttöön.

 

Voit tehdä varauksen myös soittamalla numeroon 010 569 7777 tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse keskusvaraamo@veho.fi.