FleetBoard tehostaa liiketoimintaasi ja mahdollistaa merkittävät kustannussäästöt

FleetBoard on Mercedes-Benz kuorma-autoille suunniteltu palvelu, joka mahdollistaa ajoneuvokaluston tehokkaan ja taloudellisen hallinnan ja seurannan. Fleetboardin avulla voit parantaa ajokalustosi tehokkuutta, laskea kustannuksia sekä vähentää kulumista.

Reaaliajassa toimittamiemme tietojen ansiosta olet aina ajan tasalla kalustosi tilanteesta ja voit hyödyntää kuljettajien, kaluston ja toimeksiantojen älykästä verkotusta.

FleetBoardin edut

Polttoainetaloudellisuus ja ajoneuvon tehokas käyttö

Mercedes-Benz Fleetboard-palvelu tehostaa yrityksesi toimintaa monin tavoin ja mahdollistaa merkittävät kustannussäästöt. Se avustaa reittien optimoinnista, sekä tuottaa poikkeuksellisen laajaa ja yksityiskohtaista ajotapa-analyysiä mm. kuljettajan moottori- ja poljinjarrutuksen käytöstä, eri ajotilojen hyödyntämisestä, rullatuista ajokilometreistä ja vakionopeussäätimen käytöstä. 

Ajankäytön hallinta

FleetBoardin avulla voit automatisoida liiketoimintasi taustaprosesseja. Ajankäytön hallinnan palvelut mahdollistavat digipiirturien etäluvun, keskitetysti hallitun kuljettajien työajan seurannan ja suunnittelun sekä tuottaa tarvittavat tiedot palkanlaskennan käyttöön. Yrityksesi hallinnollinen työ vähenee, kun Fleetboardin tuottamaa tietoa voidaan käyttää suoraan palkanlaskennan pohjana.

Reittien optimointi

Mercedes-Benzin Fleetboard-palvelu tekee reitin optimoinnista helppoa. Se näyttää paitsi ruuhkat ja tietyöt, myös siltakorkeudet ja tienleveydet, mikä auttaa etenkin erikoiskuljetusten reittisuunnittelussa.

Ajoneuvon seurattavuus ja huoltojen hallinta

FleetBoardin avulla voit seurata kalustosi liikkeitä reaaliajassa, suunnitella tehokkaat ajoreitit, tarkastella reittihistoriaa sekä seurata huoltotietoja ja suunnitella huoltoajankohdat haluamallasi tavalla. Jos asiakkaalta tulee toimeksianto, näet älypuhelinsovelluksesta kuka kuljettajista on lähimpänä, ja voit osoittaa keikan suoraan hänelle. Sijainnin lisäksi näet jopa senkin, onko kyseisellä kuljettajalla vielä jäljellä riittävästi ajoaikaa keikkaa varten.

Muita aiheita