FleetBoardin avulla jopa 15% alhaisempi polttoaineen kulutus

FleetBoard on Mercedes-Benz kuorma-autoille suunniteltu telematiikkapalvelu, joka mahdollistaa ajoneuvokaluston tehokkaan ja taloudellisen hallinnan ja seurannan. Fleetboardin avulla voit parantaa ajokalustosi tehokkuutta, laskea kustannuksia sekä vähentää kulumista.

Reaaliajassa toimittamiemme tietojen ansiosta olet aina ajan tasalla kalustosi tilanteesta ja voit hyödyntää kuljettajien, kaluston ja toimeksiantojen älykästä verkotusta.

Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi ja kokeile veloituksetta kolmen kuukauden ajan.

FleetBoardin edut

Polttoainetaloudellisuus ja ajoneuvon tehokas käyttö

FleetBoard-käyttöanalyysi ja -raportointi mahdollistavat kuljettajiesi ajotavan suunnitelmallisen kehittämisen. Ennakoivan ajotavan koulutus on tärkeä työkalu, kun tavoitteena on lisätä liikenneturvallisuutta ja ajokaluston polttoainetaloudellisuutta. Kattava koulutus edistää ajoneuvon tehokasta ja asianmukaista käyttöä, joka lisää auton kestävyyttä ja vähentää turhia huoltotarpeita.

Ajankäytön hallinta

FleetBoardin avulla voit automatisoida liiketoimintasi taustaprosesseja. Ajankäytön hallinnan palvelut mahdollistavat digipiirturien etäluvun, keskitetysti hallitun kuljettajien työajan seurannan ja suunnittelun sekä tuottaa tarvittavat tiedot palkanlaskennan käyttöön.

Ajoneuvon seurattavuus ja huoltojen hallinta

FleetBoardin avulla voit seurata kalustosi liikkeitä reaaliajassa, suunnitella tehokkaat ajoreitit, tarkastella reittihistoriaa sekä seurata huoltotietoja ja suunnitella huoltoajankohdat haluamallasi tavalla.

Muita aiheita