Mercedes-Benz Uptime lisää yrityksesi tuottavuutta

Mercedes-Benz Uptime maksimoi kuorma-autosi käyttöasteen ja tuottavuuden.

Mercedes-Benz Uptime -järjestelmän avulla Vehon ammattilaiset seuraavat kuorma-autosi teknistä tilaa etänä. Mikäli autoosi tulee kriittinen huolto- tai korjaustarve, järjestelmä ilmoittaa meille siitä ennakoivasti. Sen jälkeen olemme yhteydessä yritykseesi ja varmistamme, että autosi saadaan korjaukseen lähimmälle Mercedes-Benz-korjaamolle. Ei-kriittisistä huoltotarpeista olemme sähköpostitse yhteydessä.

 

Tiesithän, että Mercedes-Benz Uptime -palvelu sisältyy automaattisesti huolenpito- ja Select-sopimuksiin.
Näin pyrimme minimoimaan seisonta-ajat ja maksimoimaan
tuottavan työskentelyajan.

Tutustu täältä tarkemmin palvelutuotteisiimme

Miksi Mercedes-Benz Uptime?

Uptime seuraa auton teknistä tilaa ja ennaltaehkäisee vikoja.
Valitse Mercedes-Benz Uptime ja vältä ennustettavat viat. Jos ammattilaisemme tunnistaa kuorma-autossasi teknisen vian tai häiriön, siitä ilmoitetaan sinulle välittömästi. Tieto välitetään automaattisesti myös valitsemaasi Mercedes-Benz-kotikorjaamoon. 

Apua tien päällä
Jos autossa ilmenee vika kesken ajon, korjaamomme voi ottaa autosta pikatestin etänä.  Ammattilaiset arvioivat korjaamolle saapumisen kiireellisyyttä. Kuljettaja voi tilanteen salliessa käydä purkamassa kuorman ja hoitaa päivän ajot loppuun ja tuoda auton päivän päätteeksi korjaamolle. Jos vika vaatii kiireellistä toimintaa, auto voidaan ajaa korjaamolle välittömästi estääkseen lisävahingot.

Tehokas korjausten ja huoltojen hallinta.
Ajoneuvon tietojen pohjalta huoltopisteemme kokoaa tulossa olevat huolto- ja korjaustyöt ja sopii kanssasi sinulle sopivan ajankohdan, jolloin toimenpiteet voidaan suorittaa. Hyvällä suunnittelulla voimme välttää odottamattomat
korjaamokäynnit ja minimoida seisonta-ajat.

Reaaliaikainen tuki tarvittaville korjaustoimenpiteille.
Mercedes-Benz Uptime yhdessä Vehon kanssa pitää sinut ajan tasalla siitä, millaisia huoltotoimenpiteitä ajoneuvosi kaipaa.