Älykäs verkotus. Auton entistä monipuolisempien käyttömahdollisuuksien hyväksi.

RoadEfficiencyn kolmas tukipilari koostuu uuden Actrosin huoltoinnovaatiosta Mercedes-Benz Uptime ja seuraavista eduista. Näihin kuuluu yksinkertaisen käsittelyn ja entistä helpompien työtoimenpiteiden lisäksi myös älykäs kuljettajan, auton ja logistiikkaprosessien verkotus, jolloin auton käyttöastetta ja käyttökuormitusta voidaan tuntuvasti nostaa.

Visio Mercedes-Benz Uptime -palvelun taustalla: sataprosenttinen suunniteltavuus ja maksimaalinen auton käytettävyys.

Mercedes-Benz Uptime -palvelulla on selkeä tavoite: autojen odottamattomien vikojen jatkuva minimointi ja korjausten tekeminen suunnitellusti, mikä parantaa autosi käytettävyyttä entisestään.

Lisää suunniteltavuutta. Lisää käytettävyyttä.

Kuorma-auto ansaitsee rahaa vain ajossa. Mercedes-Benz Uptime lisää älykkäällä verkotuksella käytettävyyttä, diagnosoi jatkuvasti auton ja siihen kytketyn perävaunun tilaa sekä antaa konkreettisia toimintasuosituksia. Näin odottamattomista korjaamokäynneistä tulee suunniteltavia ja seisonta-ajat minimoidaan.

Mercedes-Benz Uptime nostaa auton, Mercedes-Benz-huollon ja kuljetusyrityksesi välisen yhteyden uudelle tasolle älykkään verkotuksen ansiosta. Tulos: korjaamokäynnit voidaan suunnitella entistä paremmin, ja auton käytettävyys paranee.

Muita aiheita.