Mercedes-Benz Actros F Plus

Kuorma-auto, jossa on käytännöllistä tilaa kuljettajalle

Monipuolisiin työtehtäviin soveltuva Actros F Plus on toiminnallinen, käytännöllistä tilaa ja mukavuutta tarjoava kuorma-auto kustannustehokkuudesta tinkimättä. Varusteiksi saatavilla on niin turvallisuus- kuin mukavuusominaisuuksia, kuten toisen sukupolven MirrorCam-peilikamerat, LED-ajovalot ja 12,3”-tuumainen multimedianäyttö.

Actros F Plus on suunniteltu kuljettajan mukavuus edellä

Actros F Plus tarjoaa kuljettajalle edellytykset työmukavuuden maksimoimiseen – tilava ohjaamo, madallettu istuinkotelo ja nykyaikaiset työskentelyvälineet luovat ensiluokkaista mukavuutta. Saatavilla kaksi eri ohjaamovaihtoehtoa, joita ovat StreamSpace L ja BigSpace L. Kulkeminen ohjaamoon kolmen askelman avulla on helppoa ja vaivatonta; ohjaamo on asetettu 165 mm Actros-perusmallin ohjaamoa matalammalle. Lisävarusteena saatavana LED-tunnelmavalaistus sekä mukavuusvuoteen sijauspatja luovat ohjaamon mukavuudelle kotoisat lähtökohdat.

Valittavissa luotettava, dynaaminen ja tehokas OM 471 -moottori

Actros F plus -malliin on valittavissa OM 470 -moottorin lisäksi myös kolmannen sukupolven innovatiivinen OM 471 -moottori. OM 471 -moottori tarjoaa ennenkokemattoman ajoelämyksen, mutta optimoi myös kulutusta – jopa 4 % pienempi kulutus edeltäjäänsä verrattuna. Moottorin rakenteen täydellinen uudistus ja uusi palamisjärjestelmä ovat entisestään lisänneet tehokkuutta ja vähentäneet polttoaineen kulutusta.