Mercedes-Benz eActros 600

Uusi eActros 600 - sähkökuorma-auto pitkän matkan kuljetuksiin

Kuljetusalan sähköinen aikakausi on jo täällä. Uusi eActros 600 -sähkökuorma-auto määrittää kaukoliikenteen kuljetuksen standardit uudelleen. Jopa 500 kilometrin toimintamatka mahdollistaa paikallisesti päästöttömät pitkän matkan kuljetukset. Olipa kuljetusliiketoimintasi tarpeiden ydinajatuksena vastuullisuus, turvallisuus, taloudellisuus, tehokkuus tai käytännöllisyys, eActros 600 täyttää ne kaikki.

Uusi eActros 600 listattuna:

  • Toimintamatka jopa 500 kilometriä yhdellä latauksella
  • Megawattilataus 20 %:sta 80 %:iin noin 30 minuutissa
  • Innovatiivinen e-akseli, jonka huipputeho on jopa 600 kW
  • Suurin sallittu kokonaispaino 44 tonnia, puoliperävaunulla 22 tonnin hyötykuorma
  • Jopa 80 %:a dieselkuorma-autoa pienemmät CO2-päästöt elinkaaren aikana

 

Entistäkin enemmän tehoa ja turvallisuutta

Sähkökuorma-auto vähentää tuntuvasti yrityksesi hiilidioksidipäästöjä, mutta tarjoaa myös sähköistä tehokkuutta. eActros 600 mahdollistaa litium-rautafosfaattiakkujensa ansiosta kestävän ja taloudellisen, mutta myös hiljaisen ja tehoa täynnä olevan ajamisen. Voit ajaa pitkät matkat ilman lataushuolia, toimintasäteen ollessa jopa 500 kilometriä ilman uudelleenlatausta. Kuljettajaa tukevat lukuisat turvallisuusteknologiat, kuten ABA 6 -hätäjarruavustin, etuvalvonta-avustin, aktiivinen sivuvalvonta-avustin (ASGA 2) sekä aktiivinen ajoavustin (ADA 3), sillä turvallisuus on asia, johon Mercedes-Benz kuorma-autoissa panostetaan. Aerodynaamiseksi suunniteltu eActros 600 edustaa tinkimätöntä Mercedes-Benzille ominaista tyylikästä suunnittelua ja korkeaa laatua. 

Vaivaton siirtyminen sähköiseen kuljetukseen

Olemme luotettava kumppanisi kohti sähköistä kuljetusliiketoimintaa eConsulting-palvelun avulla – helposti ja vaivattomasti. eConsulting-konsultointipalvelun avulla sinua ohjataan vaihe vaiheelta reitti- ja kustannusanalyyseistä aina sähkökuorma-auton käytännöönottoon asti.