Mercedes ServiceCardilla matka jatkuu myös ulkomailla.

Maksuttomalla Mercedes ServiceCard-kortilla voit maksaa Euroopan laajuisesti ajoneuvon huollot ja korjaukset kaikissa valtuutetuissa Mercedes-Benz korjaamoissa. Kortti mahdollistaa myös Service24h-palvelun käytön ilman käteistä. Mercedes ServiceCard-kortilla tankkaat ajoneuvosi edullisilla hinnoilla ja maksat myös esimerkiksi tietulli- ja lauttamaksuja.

Voit hyödyntää Mercedes ServiceCardia yhteistyökumppanimme UTA:n palveluverkoston yli 40 000 dieselasemalla Euroopassa. Tähän perustuen on mahdollista saada ajomatkakohtaista, polttoainekulujen optimointia koskevaa neuvontaa. UTA Drive & Save® Pro -järjestelmän avulla on mahdollista tarkastaa helposti todelliset polttoainekulut verrattuna arvioituihin kustannuksiin eri kriteerejä käyttäen. Tankkausten uskottavuuden tarkastus on mahdollista FleetBoard-yhteyden avulla.

Mercedes ServiceCard-kortilla voit maksaa tietullimaksut ilman käteistä houkuttelevin ehdoin kaikkialla Euroopassa. Käyttämällä elektronisen tietullien keräysjärjestelmän tietullimaksulaitetta, erityisesti UTA MultiBox®-laitetta, pääsee ohittamaan tietullien keräyspisteet nopeammin.

Lisäksi voit Mercedes ServiceCard-kortilla hyödyntää myös muita käteviä palveluita kuten lauttapalvelut, rengaspalvelut, yhdistetyt liikennepalvelut ja vuokrauspalvelut – maksettavissa helposti ja kätevästi kortilla.

Mercedes ServiceCard-kortilla on saatavissa vielä nopeampaa Service24h-palvelua, koska kortti mahdollistaa korjauksen helpomman ja nopeamman koordinoinnin, jos autoon tulee tekninen vika ulkomailla. Näin pääset nopeammin takaisin tien päälle.

Käytettävissä on myös muita kustannuksia optimoivia palveluita, esimerkiksi hallinnollinen tuki ALV:n palautuksissa ja palvelu mineraaliöljyveron osittaiseksi hyvittämiseksi joissakin Euroopan maissa.

Mercedes ServiceCard sisältää seuraavat palvelut

 • Nopea tunnistus Mercedes-Benzin omassa vikapalvelukeskuksessa tai Mercedes-Benz-huoltopisteessä. 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa.
 • Palveluiden maksaminen matkan päällä ilman käteistä rahaa, esim:
  - Ajoneuvon huollot ja korjaukset
  - Tie- ja lauttamaksut
  - Polttoaine
 • Mercedes Service 24h -tiepalvelu VIP-eduin
 • Säästöä Mercedes-Benz-huoltoverkoston maksuihin
 • Edullista polttoaineen tankkausta

Täytä ja toimita MercedesServiceCard-hakemuslomake, niin saat kaikki erinomaiset edut käyttöösi. Lähetä täytetty lomake osoitteeseen: info@mercedesservicecard.com.