Hyttipuheita by Mercedes-Benz

Meillä Veholla on selkeä suunta ja se on sama kuin sinullakin: eteenpäin. Lupauksemme on olla ammattilaisten puolella mikä tarkoittaa, että kuljemme mukana matkassasi kaikissa tilanteissa.

Haluamme kehittää ammattiliikenteen toimintaedellytyksiä niin teoilla kuin puheillakin. Parhaiden tuotteiden ja palveluiden lisäksi panostamme yritysten ja kuljettajien hyvinvointiin laajemminkin. Synnytämme puheenaiheita alalle tärkeistä asioista ja tarjoamme alustaa keskustelulle.

Hyttipuheita-sarja on suunnattu kaikille kuljetusalan ammattilaisille. Se käsittelee erilaisia tärkeitä ja ajankohtaisia aiheita laidasta laitaan pääpainona turvallisuus ja tehokkuus. Painavan asian ja koskettavien tarinoiden lisäksi tarjolla on myös viihteellisempää sisältöä. Hytissä pääsevät ääneen paitsi yritykset ja kuljettajat myös muuten alaa lähellä olevat. Seuraa Hyttipuheita-sarjaa, niin tiedät mistä alalla puhutaan.

Hyttipuheita. Osa 1

Mercedes-Benzin Hyttipuheiden ensimmäisen jakson aiheena on ammattiliikenteen tulevaisuus ja turvallisuus. Jakson vieraana on Vehon toimitusjohtaja Juha Ruotsalainen. 

Lisää jaksoja tulossa. Seuraava julkaistaan pe 16.4.2021