Rahoitus- sekä leasingvuokrausvaihtoehdot

Asiantuntevat hyötyajoneuvomyyjämme neuvovat tarpeisiisi sopivan rahoitusratkaisun. 

Osamaksurahoitus – perinteinen ja helppo tapa hankkia auto ilman pankkilainaa autokaupan yhteydessä

Osamaksurahoituksessa ajoneuvo toimii lainan vakuutena. Rahoitusyhtiö merkitään ajoneuvon rekisteröinnin yhteydessä omistajaksi ja velallinen on ajoneuvon haltija laina-ajan. Käsiraha määritellään rahoituskohtaisesti, ja on tyypillisesti 0–30 % auton arvonlisäverollisesta kokonaiskauppasummasta. Vaihtokohdetta voidaan käyttää käsirahana. Laina-ajat ovat välillä 24-72 kk asiakkaan tarpeista riippuen. Jäljellä olevan rahoitusosuuden voi maksaa koska tahansa helposti pois.

Osamaksurahoituksella hankittava ajoneuvo on ostavan yrityksen kirjanpidossa omaa käyttöomaisuutta ja siitä tehdään kirjanpidon mukaiset poistot sekä hankintahetkellä alv-vähennys.

Osamaksurahoituksen yhteyteen on autolle mahdollista tehdä Mercedes-Benz- huolenpitosopimus

Rahoitusleasing – pienellä panostuksella uuteen autoon kiinni

Rahoitusleasing on pitkäaikainen vuokrasopimus, jossa rahoitusyhtiö on ajoneuvon omistaja ja asiakas/vuokraaja on ajoneuvon haltija. Mahdollinen korkeampi 1. vuokra määritellään rahoitusehdoista sovittaessa. Vaihtoauto käy suorituksena vuokrattavan ajoneuvon vuokriin sopimuksen mukaan erillisen oston kautta. Vuokra-ajat ovat välillä 24-60 kk asiakkaan tarpeista riippuen.

Leasingvuokra maksetaan tyypillisesti kuukausittain tai erikseen sovittaessa muulla maksusuunnitelmalla. Vuokra on normaali kuukausittainen kulu ja kuukausittaisesta vuokralaskusta voi yritys tehdä alv-vähennyksen. Ajoneuvolle määritetään sopimuksen loppuun jäännösarvo rahoitusyhtiön toimesta ja vuokraaja on vastuussa jäännösarvosta sopimuksen päättymishetkellä.

Ajoneuvon huoltokulut, käyttöön kohdistuvat verot ja maksut sekä vakuutukset ovat leasingsopimuksen ajan vuokraajan vastuulla. Leasingvuokrauksen yhteyteen on autolle mahdollista tehdä Mercedes-Benz- huolenpitosopimus

 

Mercedes-Benz CharterWay huoltoleasing – kun haluat tietää auton kokonaiskulut

Huoltoleasing on pitkäaikainen vuokrasopimus, jossa rahoitusyhtiö on ajoneuvon omistaja ja asiakas/vuokraaja on ajoneuvon haltija. Mahdollinen korkeampi 1. vuokra määritellään rahoitusehdoista sovittaessa. Vaihtoauto käy suorituksena vuokrattavan ajoneuvon vuokriin sopimuksen mukaan erillisen oston kautta. Vuokra-ajat ovat tyypillisesti 24-60 kk asiakkaan tarpeista riippuen.

Leasingvuokra maksetaan tyypillisesti kuukausittain tai erikseen sovittaessa muulla maksuvälillä. Vuokra on normaali kuukausittainen kulu ja kuukausittaisesta vuokralaskusta voi yritys tehdä alv-vähennyksen. Vuokraan sisältyy ajoneuvon pääomavuokra, huollot ja korjaukset sekä sopimuksessa määritetty kilometrimäärä. Sopimuksen päätyttyä vuokraaja palauttaa auton Veholle ilman jäännösarvovastuuta.

Ajoneuvon käyttöön kohdistuvat verot ja maksut sekä vakuutukset ovat sopimuskauden ajan vuokraajan vastuulla.