Mercedes-Benz Huolenpitosopimus, Select-sopimus ja huoltosopimus tuovat turvaa

Huoltosopimus kattaa määräaikaishuollot, Select- ja Huolenpitosopimus tuovat laajempaa turvaa

Mercedes-Benz kuorma-autojen palvelusopimukset voidaan tehdä kaikkiin uusiin Mercedes-Benz kuorma-autoihin. Palvelusopimus on helpointa solmia jo kaupanteon yhteydessä, mutta voit tehdä sen myöhemminkin – kuitenkin ennen ensimmäistä määräaikaishuoltoa ja viimeistään 12 kk kuluessa ensirekisteröinnistä.

Selkeä hinnoittelu

Palvelusopimusten selkeä hinnoittelu perustuu ajokilometreihin. Snt/km-perusteinen laskutus tapahtuu arvioitujen kilometrien mukaan tasasuurin maksuerin. Laskutusväli on yleensä 1 kk. Mikäli ajosuorite tai ajotehtävä muuttuu, voidaan sopimusta muuttaa kesken sopimuskauden. Sopimusten voimassaolo edellyttää, että ajoneuvoa käytetään ja hoidetaan huolellisesti ja ohjeiden mukaisesti. Kolari- ja muut vastaavat vauriot kuuluvat normaaliin tapaan vakuutusten piiriin.

 

Monipuoliset Mercedes-Benz Palvelusopimukset varmistavat aina liiketoimintasi jatkuvuuden ja ajokalustosi optimaalisen toiminnan. Sopimukset jakautuvat kolmeen eri palvelutasoon.

Huolenpitosopimus on turvallinen ja riskitön ratkaisu, kun haluat huolehtia uuden Mercedes-Benz kuorma-autosi
kunnosta nyt ja tulevaisuudessa. Huolenpitosopimus turvaa ajoneuvosi ja liiketoimintasi jatkuvan toiminnan. Voit ennakoida kaikki ajoneuvon ylläpitokulut sentilleen, jolloin vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Select-sopimus kattaa määräaikaishuoltojen lisäksi voimalinjan korjaukset ja tuo lisää turvaa liiketoimintasi huolettomaan jatkuvuuteen.

Huoltosopimus kattaa kaikki määräaikaishuollot MercedesBenzin laatustandardien mukaisesti.

Huolenpitosopimus - Täydellinen huoltopaketti

Mercedes-Benz Huolenpitosopimus on täyden palvelun riskitön ratkaisu, kun haluat tietää ennalta ajoneuvon kaikki tulevat huolto- ja korjauskustannukset. Sopimus sisältää kiinteällä kuukausihinnalla kaikki ajoneuvon normaalin kulumisen aiheuttamat korjaukset sekä äkilliset korjaustoimenpiteet kaikilla Suomen valtuutetuilla Mercedes-Benz huoltoedustajilla.

Lisäksi sopimukseen sisältyy valmistajan määrittelemän huoltoohjelman mukaiset määräaikaishuollot sisältäen siihen kuuluvat varaosat, huoltotyön, voiteluaineet sekä hiukkassuodattimen huolto-ohjelman mukaisen vaihdon. Huolloissa käytetään ainoastaan aitoja Mercedes-Benz-varaosia, jotta kuorma-autosi arvo säilyy parhaalla mahdollisella tavalla.

 • Kattaa laajasti ajoneuvon normaalin kulumisen aiheuttamat korjaukset, mukaan lukien voimalinjan komponentit
 • Kattaa kaikki määräaikaishuollot Mercedes-Benzin laatustandardien mukaisesti
 • Kulutusosien vaihto ja huoltotyö
 • Mercedes-Benz Uptime -telematiikkapalvelu

Lisäpalvelut

 • Katsastuspalvelu
 • Mercedes-Benz Service 24h päivystys- ja tiepalvelu
 • ServiceCard - Huoltopalveluiden ja laskutuksen tehokas hallinta

 

Select-sopimus - Voimalinjan korjaukset ja määräaikaishuollot yhdessä paketissa

Mercedes-Benz Select -sopimus on turvallinen ja edullinen ratkaisu, kun haluat tietää ennalta ajoneuvon tulevat kustannukset voimalinjan korjauksien sekä määräaikaishuoltojen osalta.

Sopimus sisältää voimalinjan korjaustoimenpiteet sisältäen mm. moottorin sekä vaihteiston kokonaisuudessaan, turbon, moottorin ohjainlaitteen, generaattori/käynnistinmoottorin,
vesipumpun, polttoainepumpun, polttoaineen korkeapainejärjestelmän, paineilmajärjestelmän kompressorin, voiman ulosoton, vetävät akselit, vetopyörästöt ja planeettapyörästöt, kardaaniakseli, vetoakselit, tehdasasenteiset hidastimet.

Lisäksi sopimukseen sisältyy valmistajan määrittelemän huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot sisältäen siihen kuuluvat varaosat, huoltotyön, voiteluaineet sekä hiukkassuodattimen huolto-ohjelman mukaisen vaihdon. Huolloissa käytetään ainoastaan aitoja Mercedes-Benz-varaosia, jotta kuorma-autosi arvo säilyisi mahdollisimman hyvin.

Kattavuus

 • Määräaikaishuollot Mercedes-Benzin laatustandardien mukaisesti
 • Laaja turva voimalinjan korjauskiin

Mercedes-Benz Huoltosopimus

Mercedes-Benz Huoltosopimus on ratkaisu, kun haluat tietää ajoneuvon tulevat huoltokustannukset ennalta. Sopimus sisältää valmistajan määrittelemän huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot sisältäen siihen kuuluvat varaosat, huoltotyön, voiteluaineet sekä hiukkassuodattimen huolto-ohjelman mukaisen vaihdon.

Huolloissa käytetään vain aitoja Mercedes-Benz varaosia, jotta kuorma-autosi arvo säilyisi mahdollisimman hyvin.

Kattavuus

 • Kaikki määräaikaishuollot Mercedes-Benzin laatustandardien mukaisest

Lisäpalveluina

 • Mercedes-Benz Uptime -telematiikkapalvelu
 • Katsastuspalveu