Veho ja Mercedes-Benz Kuljetusmessuilla

Kuljetus 2023 Jyväskylän Paviljongissa 25.-27.5.2023

Hyödynnä Uptime-messutarjous!

Kuljetusmessujen kunniaksi tarjoamme nyt Mercedes-Benz-kuorma-autoihin, markkinoiden edistyksellisimmän diagnostiikkapalvelun, Uptimen, veloituksetta 12 kuukaudeksi. Lunasta etusi käyttämällä koodia Kuljetus23 Veho-hyötyajoneuvoliikkeessä huollon tiskillä tai soittamalla numeroon 0105698060 (klo 8-16).*

Uptime ennakoi ja ehkäisee häiriöitä diagnosoimalla jatkuvasti auton teknistä tilaa ja antamalla tarvittaessa selkeitä toimintakehotuksia. Näin se pitää kuorma-autosi pyörät pyörimässä ja nopeuttaa mahdollisia häiriöitä tai korjaamokäyntejä.

*Kampanja voimassa 15.-31.5.2023 tehtyihin sopimuksiin ja tarjous koskee vain uusia Uptime-sopimuksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai olemassa oleviin sopimuksiin.

Pakettiautoja nopealla toimituksella. Kaupan päälle 1 500 € matkalahjakortti.

Nyt tarjolla monipuolinen erä Mercedes-Benz-paketti- ja tila-autoja Citanista Vitoon ja Sprinteriin nopealla toimituksella. Lisäksi saat kaupan päälle 1 500 € matkalahjakortin. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kysy lisää nopean toimituksen autoista Veho-pakettiautojälleenmyyjältä.* 

*Kuvan autot lisävarustein. Kampanja koskee rajattua erää varastossa olevia autoja ja vain uusia tilauksia ajalla 23.5.–5.6.2023. Lahjakortti toimitetaan auton luovutuksen ja rekisteröinnin jälkeen sähköpostitse. Asiakas vastaa lahjakortin mahdollisista veroseuraamuksista.

Uusi eCitan ennakkoesittelyssä Kuljetusmessuilla.

Uusi eCitan täydentää Mercedes-Benzin täyssähköistä eVans-mallistoa uudessa, kompaktissa kokoluokassa. Siten se vastaa täydellisesti ammattilaisten vaatimuksiin, esimerkiksi lähetti- ja toimitusautona kaupunkialueilla. Kuljetusmessuilla osastollamme nähtävänä eCitan L2, tervetuloa tutustumaan ja mittailemaan, miten eCitan sopii yrityksesi tarpeisiin.