eTalk! Hyötyajoneuvojen tie tulevaisuuteen

Tähti näyttää tietä ammattiliikenteen sähköistymiselle

Maailma pyörii yhä enemmän sähköllä. Hyötyajoneuvojen sähköistymistä vauhdittavat niin ympäristölliset kuin taloudellisetkin syyt. Suomi pyrkii puolittamaan liikenteen CO2-päästöt  vuoteen 2030 mennessä (vrt. 2005). Tämän tavoitteen saavuttaminen vaatii kuitenkin konkreettisia ratkaisuja, ja juuri sellaisia Veho ja Mercedes-Benz haluavat tarjota.

eTalk! 2023 -tapahtumakiertue toteutettiin marraskuun aikana. Sen aikana Veho ja Mercedes-Benz kiertävät Suomea sähköisten hyötyajoneuvojen kanssa näyttämässä ja kertomassa alan yrittäjille ja toimijoille, kuinka tavaroiden ja ihmisten liikuttaminen muuttuu. Tällä sivustolla käymme läpi samoja asioita. Saat vastauksia siihen, millaisia mahdollisuuksia sähköistyminen merkitsee yrityksille ja ammattilaisille. Lisäksi esittelemme tarjontaamme, joka kattaa sähköisten hyötyajoneuvojen ohella kaiken, mitä tarvitset niiden käyttöön ja ylläpitoon. Tältä sivustolta löydät tietoa myös lataamisratkaisuihin liittyen.

Tervetuloa matkalle kohti sähköistä tulevaisuutta!

Tutustu asiantuntijoiden ajatuksiin

Katso videoilta Vehon toimitusjohtajan Juha Ruotsalaisen ja Veho Suomen hyötyajoneuvojen maajohtajan Reino Mannisen mietteet ammattiliikenteen tulevaisuudesta ja mahdollisuuksista.

Reino Manninen

Miltä kuljetusala näyttää?

Reino Manninen

Miten sähköistyminen etenee?

Juha Ruotsalainen

Miltä autoala näyttää juuri nyt?

Juha Ruotsalainen

Miten murros vaikuttaa kuluttajiin ja yrityksiin?

Markkinoiden laajin sähköisten hyötyajoneuvojen mallisto

Oli kyse sitten ihmisten tai tavaroiden liikuttamisesta, meiltä saat siihen sopivan ratkaisun. Mercedes-Benzin sähköisten hyötyajoneuvojen mallisto on markkinoiden laajin, ja se sisältää paketti- ja kuorma-autoja kaikkiin tarpeisiin.

Täyssähköiset pakettiautot

Tutustu täyssähköisten pakettiautojen latausmahdollisuuksiin

Valitsemalla meiltä täyssähköisen Mercedes-Benz-pakettiauton, saat tehokkaat ja vaivattomat latausratkaisut.

Täyssähköiset kuorma- ja linja-autot

Tutustu täyssähköisten kuorma-autojen latausmahdollisuuksiin

Valitsemalla meiltä täyssähköisen Mercedes-Benz-kuorma-auton, saat tarpeisiisi räätälöidyn avaimet käteen -latausratkaisun.

Sähköiset tuoteuutuudet

Uudet eSprinter ja eActros 600 – tulossa pian

Täyssähköisten kuorma-autojen ja pakettiautojen mallisto laajenee. Uusi eSprinter on tulossa myyntiin 2024. Luvassa on Mercedes- Benzin monipuolisin ja tehokkain täyssähköpakettiauto. Ennakkotietojen mukaan mallin toimintamatka on jopa yli 400 km.

Kaukoliikenteeseen suunniteltu eActros 600 tarjoaa yhdellä latauksella jopa 500 km toimintamatkan. Näin lataus riittää siihen 4,5 tunnin ajoaikaan, jonka kuljettaja voi ajaa ennen lakisääteistä taukoa. Kun lataaminen ajoittuu taukoon, se ei hidasta matkantekoa. Pikalataus 20-80 % onnistuu parhaimmillaan alle 30 minuutissa yhden megawatin teholla. 

eVans-ekosysteemi pakettiautoille

Tarjoamme täyssähköisten pakettiautojen lisäksi kaiken, mitä tarvitset niiden liikkeellä pitämiseen. Käytössäsi on kattava eVans-ekosysteemi, joka sisältää mm. lataus- ja huoltopalvelut.

eConsulting-palvelu kuorma-autoille

Teemme sähköisiin kuorma-autoihin siirtymisen mahdollisimman helpoksi. eConsulting-palvelu auttaa niin sopivan kaluston suunnittelussa kuin autojen käyttöönotossa ja varsinaisessa käytössäkin.