Econic. Vastuuntunnosta.

Kaupungit kasvavat. Niin kasvavat myös liikkuvuutta, logistiikkaa, ympäristöä ja elämänlaatua koskevat vaatimukset. Vastauksemme vaatimuksiin on hyötyajoneuvo, joka on tehty täyttämään ne. Joka on suorituskykyinen ja tehokas sekä tarjoaa samalla maksimaalista turvallisuutta kaikille liikenteessä olijoille. Joka toimittaa kestäviä ratkaisuja suurkaupunkialueiden kasvavaan päästökuormitukseen ja huolehtii kuljettajan ja miehistön optimaalisista työolosuhteista.

Vastuu, jonka Econic toteuttaa käytännössä. Vahvalla voimansiirtolinjalla, hyvällä päällirakenteiden asennettavuudella ja ratkaisevilla turvallisuuseduilla, jotka ovat ainutlaatuisen, panoraamaikkunoilla sekä älykkäillä avustinjärjestelmillä varustetun DirectVision-ohjaamon ansiota. Ergonominen sisään- ja uloskäynti, intuitiivisesti asetellut säätimet sekä lisävarusteena saatava maakaasumoottori – jotta reitti on selvä myös ympäristövyöhykkeille. Yhdessä eteenpäin.

Juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopiva Econic

Keskipisteessä on suuntaa näyttävä ohjaamokonsepti: DirectVision-ohjaamo. Panoraamaikkunoilla, matalalla sisään- ja uloskäynnillä, esimerkillisellä ergonomialla sekä intuitiivisilla käyttöjärjestelmillä varustettu Econic on suunniteltu vähentämään kuljettajan rasitusta stressaavassa työarjessa. Samalla Econic ottaa pisteet kotiin ympäristöystävällisillä moottoreillaan. Kunnallis-, keräily- ja jakeluliikenteeseen tai moniin muihin käyttötarkoituksiin. Econic on edellä aikaansa.