Koronaviruksen ennaltaehkäisy ja varautuminen Vehossa

Koronaviruksen ennaltaehkäisy ja varautuminen Vehossa 

Koronavirus on jo nyt muuttanut maailmaa pysyvästi ja vaikutukset ihmisten elämään ovat olleet merkittäviä. Epidemia on muuttunut maailmanlaajuiseksi pandemiaksi ja osaltamme teemme Vehossa kaikkemme, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin tässä poikkeustilanteessa. Kiinnitämme myös erityistä huomiota, että oman toimintamme osaltamme saisimme viruksen leviämisen hidastumaan.  

Meillä Vehossa asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää ja olemme ryhtyneet ennaltaehkäiseviin toimiin. Liikkeemme ovat auki normaalisti.

Ohjeet Vehon tiloissa vieraileville asiakkaille ja yhteistyökumppaneille: 

  1. Jää matalalla kynnyksellä kotiin, jos tunnet itsesi vähänkin kipeäksi.  
  2. Olemme tehostaneet toimipisteidemme siivousta – kiinnitämme erityistä huomiota virustartunnoille otollisten pintojen puhdistamiseen Työterveyslaitoksen suositusten mukaisesti.  
  3. Noudata erityisen tarkkaa käsi- sekä aivastamis- ja yskimishygieniaa. Ethän ihmettele, että vallitsevassa tilanteessa emme kättele. Käsidesiä löytyy kaikista toimipisteistämme. 
  4. Henkilökunnallamme on tarkat toimintaohjeet liittyen tilanteisiin, joissa epäillään tartuntaa. Seuraamme tarkasti terveydenhuollon ammattilaisten ja viranomaisten ohjeistuksia. 
  5. Olemme peruneet yleisötilaisuudet. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan meihin ja varaa aika  myyjältä, mikäli haluat rauhassa tutustua autoihimme. 

Ulkomaille suuntautuvat työmatkat on meillä toistaiseksi peruttu ja kotimaassa kommunikoimme pääasiassa digitaalisten kanavien välityksellä. Välttämätön työmatkustus tapahtuu ensi sijassa yksityisautoilla välttäen julkisia liikennevälineitä. 

Ulkoministeriön ohjeiden mukaisesti me Vehossa vältämme kaikkea matkustusta ulkomaille. Jos henkilöstöömme kuuluva kuitenkin matkustaa riskialueelle, hän on 14 päivää karanteenissa Suomeen saapumisensa jälkeen.  

Seuraamme tilanteen kehittymistä aktiivisesti. Teemme kaikkemme, jotta saamme pidettyä pyörät pyörimässä ja osaltamme teemme erilaisia varautumissuunnitelmia, joilla varmistamme, että myös liiketoimintamme kriittisimmät toiminta-alueet toimivat tässä vaikeassa tilanteessa. 

Teemme joka päivä parhaamme, että Veholla olisi turvallista asioida. Toivotamme kaikille malttia, kärsivällisyyttä ja terveyttä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. 

 

Ystävällisin terveisin, 
Juha Ruotsalainen 
Toimitusjohtaja