Arocs yhdistää voiman ja älyn.

Riippumatta siitä, onko kyseessä puoliperävaunun vetoauto, tasakuorma-auto, betoniauto vai raskas kippiauto: Arocsin maantie- ja nelivetokäyttöön tarkoitetut vetoautot soveltuvat lähes kaikkeen maanrakennus- ja työmaaliikenteeseen sekä puutavarakuljetuksiin. Ne ovat erityisen tukevia, kestäviä ja aina yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Muille työmaa, sinulle leikkikenttä

Arocsin kestävyys ja kuormitettavuus näkyy jo käyttötarkoituksen mukaan suunnitelluissa ohjaamoissa. Niin pitkäikäisessä ja äärimmäisen kestävässä ohjaamon korirakenteessa kuin urheilullisessa ja voimakkaassa muotoilussa. Korkean ajo- ja työskentelymukavuuden takaavat esimerkiksi kolme monitoimiohjauspyörällä varustettua ohjaamoversiota, Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikka ja laaja valikoima leveitä ja mukavia istuimia. Ainutlaatuinen liitettävyys ja varusteet, kuten uudet pääpeiliä korvaavat kamerat ja sähkötoiminen seisontajarru, lisäävät ajo- ja työskentelymukavuutta.

Kaikilla tasoilla on panostettu tehokkuuteen

Se yhdistää sen, mikä yhteen kuuluu: RoadEfficiency yhdistää alhaiset kokonaiskustannukset, erinomaisen turvallisuuden ja auton suuren käyttöasteen. Jotta kuljettaminen on mahdollisimman tehokasta.

MirrorCam-peilikamerat

Ennakoiva vakionopeudensäädin Predictive Powertrain Control (PPC)

Multimedia Cockpit

Ladattavat materiaalit