Mercedes-Benz Arocs yhdistää voiman ja älyn

Riippumatta siitä, onko kyseessä puoliperävaunun vetoauto, tasakuorma-auto, betoniauto vai raskas kippiauto: Mercedes-Benz Arocsin maantie- ja nelivetokäyttöön tarkoitetut vetoautot soveltuvat lähes kaikkeen maanrakennus- ja työmaaliikenteeseen sekä puutavarakuljetuksiin. Ne ovat erityisen tukevia, kestäviä ja aina yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Arocsin huippuominaisuudet saavat työmaan tuntumaan leikkikentältä

Mercedes-Benz Arocsin kestävyys ja kuormitettavuus näkyy jo käyttötarkoituksen mukaan suunnitelluissa ohjaamoissa. Ohjaamo on suunniteltu pitkäikäiseksi ja sen korirakenteet äärimmäisen kestäviksi. Arocsin muotoilu on urheilullinen ja voimakas. Korkean ajo- ja työskentelymukavuuden takaavat esimerkiksi kolme monitoimiohjauspyörällä varustettua ohjaamoversiota, Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikka ja laaja valikoima leveitä ja mukavia istuimia. Ainutlaatuinen liitettävyys ja varusteet, kuten uudet pääpeiliä korvaavat kamerat, sähkötoiminen seisontajarru sekä ennakoiva vakionopeudensäädin lisäävät ajo- ja työskentelymukavuutta.

Kuorma-auto, jonka kaikilla tasoilla on panostettu tehokkuuteen

Arocs yhdistää sen, mikä yhteen kuuluu: RoadEfficiency yhdistää alhaiset kokonaiskustannukset, erinomaisen turvallisuuden ja auton suuren käyttöasteen. Jotta kuljettaminen on mahdollisimman tehokasta.

MirrorCam-peilikamerat

Ennakoiva vakionopeudensäädin Predictive Powertrain Control (PPC)

Multimedia Cockpit

Ladattavat materiaalit