Pärjää kaikissa tilanteissa. Mercedes-Benz Atego jakeluliikenteessä.

Ategon kanssa olet varustautunut erinomaisesti kevyen jakeluliikenteen tarpeisiin. Sen tehokkuuden ja luotettavuuden ansiosta. Ja koska sen monipuolisuus tarjoaa käyttötarkoituksen mukaan optimoidun konfiguraation käytännössä kaikkiin tilanteisiin ja kaikille aloille.

Monipuolisuus

Atego on erityisen monipuolinen kuorma-auto, jonka lukuisat eri käyttötarkoituksiin suunnitellut varusteet takaavat, että työskentely jakeluliikenteessä sujuu helposti ja vaivattomasti. Pähkinänkuoressa: Atego soveltuu monipuolisuutensa ansiosta erinomaisesti päivittäiseen käyttöön kevyessä jakeluliikenteessä. Nyt ja tulevaisuudessa.

Kaikilla tasoilla on panostettu tehokkuuteen

Se yhdistää sen, mikä yhteen kuuluu: RoadEfficiency yhdistää alhaiset kokonaiskustannukset, erinomaisen turvallisuuden ja auton suuren käyttöasteen. Jotta kuljettaminen on mahdollisimman tehokasta.

Lisää edelleen etumatkaasi

Kuorma-autojemme valmistuksessa asetamme perustaksi aina tiukimmat olemassa olevat laadun mittapuut: käytännön vaatimukset. Tai lyhyesti sanottuna: sinun vaatimuksesi.

Meille se merkitsee sitä, että tarjoamme käyttöösi kuorma-autoja, jotka toimivat ongelmitta myös äärimmäisissä olosuhteissa ja vaikeassa maastossa. Toisin sanoen "Trucks you can trust".

Päivittäisten kuljetustehtäviesi tehokkaassa suorittamisessa tukevana yhteistyökumppaninasi teemme myös tulevaisuudessa kaikkemme, että voisit ajaa erityisen luotettavaa autoa. Käyttäen yli 110 vuoden kokemustamme autojen valmistuksesta. Kuorma-autoilla, joissa on vankat, tuhansia kertoja luotettavaksi osoittautuneet komponentit ja varusteet, joissa on otettu huomioon käyttöpaikan topografiset ja ilmastolliset olosuhteet.

Ladattavat materiaalit